A smart choice

För företag

Under varumärket Exotic Snacks har vi sålt till och servat kunder inom dagligvaru-och servicehandeln under många år med högkvalitativa produkter i lösvikt eller påse som rymmer allt från nötter, yoghurt och chokladdragéer, lakrits, asiatiska rissnacks till exotiska torkade frukter från hela världen.

Inte sällan hittar ni oss i stor som liten livsmedelsbutik med våra produkter exponerade i separat lösviktsavdelning eller bland andra påsprodukter inom kategorin Snacks. Vi servar även kunder inom HORECA och vänder oss också till företagskunder som kanske vill erbjuda sina anställda att ta del av Exotic Snacks produktutbud eller servera våra produkter vid större events.

Vi är ett lagom stort företag. Stort nog att vara en trygg och säker leverantör, men också litet nog att bry oss om varje partner, kund, konsument och leverans. I alla led strävar vi efter att ge den bästa kundupplevelsen.

Säljkontakt och beställning

Är du intresserad av att veta vad vi kan erbjuda dig som återförsäljare eller företagskund så tveka inte att ta kontakt med vår kundsupport per mail (info@exoticsnacks.se) eller per telefon 08-555 411 00. Vår ambition är alltid att erbjuda snabba leveranstider.

Vi har säljare runt om i hela landet.

Befintlig företagskund

Vill du lägga en order direkt så går det bra att kontakta vår orderfunktion på tel.nr 08 -555 411 10 eller per mail: order@exoticsnacks.se

Här kan du som befintlig företagskund ladda ned vårt beställningsformulär: Orderblankett. Fyll i orderblanketten med kunduppgifter, spara och mailas den till order@exoticsnacks.se. Vid frågor ring vår orderavdelning på tel: 08 -555 411 10.

Kontoret

Henrik Strinning

VD

Emma Norbäck

Produktutveckling- och Kvalitetschef

Telefon: +46 8 555 411 13
emma.norback@premiumsnacksnordic.com

Peter Näslund Svartling

CFO

Telefon: +46 8 555 411 11
peter.n.svartling@exoticsnacks.se

Michael Nyström

Operations Manager

Telefon: +46 8 555 411 08
michael.nystrom@exoticsnacks.se