Kvalitetskoordinator

Exotic Snacks söker Kvalitetskoordinator Stockholm

Dina ansvarsområden
Som kvalitetskoordinator på Exotic Snacks jobbar du produktionsnära och har en bred roll där du är med och säkerställer produktkvalitet samt utvecklar och förbättrar vårt kvalitetsledningssystem. En stor del utgörs av uppföljning och kontroll av rutiner samt att dokumentation uppdateras och kommuniceras. Arbetet utförs i nära samarbete med kollegor och leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Löpande kvalitetsarbete avstämning, uppdateringar och kommunikation av rutiner, samlar in dokumentation avseende kontrollpunkter för att säkerställa livsmedelssäkerheten.
 • Ankomstkontroll av inkommande produkter från ursprung.
 • Löpande hållbarhetsuppföljning och hantering av referensprover.
 • Genomföra provtagningar av produkter, lokaler och utrustning.
 • Delta vid skadedjursinspektioner och utföra löpande ronder.
 • Genomföra hygienronder och efterföljande uppföljning.
 • Reklamationshantering och konsumentkontakt.
 • Genomföra avvikelseutredningar och reklamationsutredningar.
 • Behjälplig vid korrekturläsning.
 • Behjälplig vid produktutveckling.
 • Ingå som medlem i produktionens ledningsgrupp.

  Generellt bistå i många på avdelningen förekommande arbetsuppgifter. Medverkar till ständiga förbättringar och utveckling av avdelningens arbete och rutiner för att nå ställda mål och krav. Allt arbete sker i nära samarbete med kollegor på Operations.


  Erfarenhet och kvalifikationer
  Vi söker dig som har ett genuint intresse för livsmedel och har en universitets- eller högskoleutbildning med relevant huvudämne/inriktning eller annan likvärdig bakgrund. Har du erfarenhet från tidigare arbete med livsmedel är det bra.

  Som person är du självgående, noggrann, analytisk och strukturerad. Du utrycker dig med enkelhet i Svenska och Engelska både muntligt och skriftligt. Du har goda kunskaper i MS-Office. Arbetet utförs i nära samarbete med både externa och interna kollegor, vilket gör att du behöver ha en bra kommunikationsförmåga och är både engagerad och stresstålig.

  Om Premium Snacks Nordic
  Premium Snacks Nordic AB köper och förädlar högkvalitativa råvaror både lokalt och från jordens alla hörn. I koncernen finns två varumärken i Gårdschips och Exotic Snacks. Gårdschips har sitt säte i Laholm med en högt automatiserad produktion och Exotic Snacks är beläget söder om Stockholm i Länna industriområde med lager och produktion. Koncernen har idag ca 70 anställda. Premium Snacks Nordic AB är noterat på Nasdaq. För mer information om Premium Snacks Nordic AB, besök; exoticsnacks.se gardschips.se premiumsnacksnordic.com

  För mer information och ansökan
  Tjänsten är en nyrekrytering och kommer att formas och utvecklas i takt med att företaget växer. Stor möjlighet till egen påverkan. Tjänsten en tillsvidaretjänst på heltid med start efter överenskommelse. Provanställning om 6 mån tillämpas.
  Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterade chef Emma Norbäck, tel. 08-555 411 13 alt emma.norback@premiumsnacksnordic.com. Ansökan med CV och personligt brev skickar du till info@exoticsnacks.se. Märk din ansökan med ”Kvalitetskoordinator”.
  Vi gör löpande urval, sist ansökningsdatum är 14 juni 2024.

  Välkommen med din ansökan!