Merchandiser Göteborg

Vi söker en Merchadiser till vårt team i Göteborg

Tjänsten är på deltid ca.60-75%.

 

Arbetsbeskrivning

Vårt uppdrag är att hålla Exotic Snacks avdelningar i livsmedelsbutiker välfyllda och säljande. I ditt arbete ingår att fylla på både lösvikt och påsar samt rengöring av behållare och ställ. Du ansvarar för att beställa nya varor som finns på plats när du kommer nästa gång. Utöver våra avdelningar kommer du bygga upp och underhålla kampanjer/exponeringar och skapa nya säljplatser i butiken.

Vi jobbar i team där vi tillsammans strävar efter att nå uppsatta mål och där alla belönas när vi klarar dem.

Dina egenskaper:

För att trivas hos oss gillar du ett högt tempo och nya utmaningar. Vi söker dig som är engagerad, har god struktur och är både noggrann och effektiv i ditt arbete. Du behöver vara flexibel och problemlösare för att lyckas. Du sprider positiv energi och förstår att goda relationer med våra kunder och konsumenter är nyckeln till ett framgångsrikt samarbete.

Vi ger dig utbildning och förutsättningar för att lyckas, vi värdesätter vår personal och är måna om att alla mår bra. Erfarenhet från merchandisearbete eller livsmedelsbutik är meriterande.

Om tjänsten:

Du jobbar deltid ca. 60-75% och arbetstiden är förlagd måndag till fredag.

Månadslön, friskvårdsbidrag och telefon ingår i tjänsten. Körkort (B) och tillgång till egen bil behövs.

Tillträde önskas snarast.

Har du frågor eller vill veta mer kontaktar du Pia Gustafsson på telefon 070-099 71 78 alternativt e-post: pia.gustafsson@exoticsnacks.se

Välkommen med din ansökan till ansokan@exoticsnacks.se, märk med ”MRC Göteborg”.