Merchandiser Norra-Stockholm

Vi söker en Merchadiser till vårt team i Norra Stockholm

Tjänsten är ett föräldravikariat med goda chanser till förlängning.

 

Arbetsbeskrivning

Vårt uppdrag är att hålla Exotic Snacks avdelningar i livsmedelsbutiker välfyllda och säljande. I ditt arbete ingår att fylla på både lösvikt och påsar samt rengöring av behållare och ställ. Du ansvarar för att beställa nya varor som finns på plats när du kommer nästa gång. Utöver våra avdelningar kommer du bygga upp och underhålla kampanjer/exponeringar och skapa nya säljplatser i butiken.

Vi jobbar i team där vi tillsammans strävar efter att nå uppsatta mål och där alla belönas när vi klarar dem.

Dina egenskaper:

För att trivas hos oss gillar du ett högt tempo och nya utmaningar. Vi söker dig som är engagerad, har god struktur och är både noggrann och effektiv i ditt arbete. Du behöver vara flexibel och problemlösare för att lyckas. Du sprider positiv energi och förstår att goda relationer med våra kunder och konsumenter är nyckeln till ett framgångsrikt samarbete.

Vi ger dig utbildning och förutsättningar för att lyckas, vi värdesätter vår personal och är måna om att alla mår bra. Erfarenhet från merchandisearbete eller livsmedelsbutik är meriterande.

Om tjänsten:

Du jobbar heltid och arbetstiden är förlagd måndag till fredag.

Månadslön, friskvårdsbidrag, tjänstebil och telefon ingår i tjänsten. Körkort (B) är ett krav.

Tillträde önskas 1 november, gärna tidigare.

Har du frågor eller vill veta mer kontaktar du Elenor Hafvenstein på telefon 073-023 70 54 alternativt e-post: elenor.hafvenstein@exoticsnacks.se

Välkommen med din ansökan till ansokan@exoticsnacks.se, märk med ”MRC Stockholm”.