Merchandiser Sommar 2023

Brinner du för service och vill ha ett sommarjobb fyllt med positiva möten? 

Vi söker Merchandiser till Stockholm- och Göteborgsregionerna.

Du kommer åka runt till olika Dagligvarubutiker och se till att våra avdelningar med både lösvikt och förpackade produkter samt exponeringar alltid är välfyllda och säljande. I arbetet ingår att lägga beställning till nästa besök. Butikerna besöks efter fast schema.

Du kommer jobba med välkända varumärken inom kategorin premiumsnacks, Exotic Snacks och Gårdschips. Exotic Snacks sortiment innehåller ett brett sortiment av allt från naturella och kryddade nötter till chokladdragéer och torkade frukter. Våra premiumchips Gårdschips produceras hantverksmässigt med smaker från hela världen, på potatis som odlas och skördas på åkrarna i anslutning till vår tillverkning i Laholm. Produktionen i Laholm drivs fossilfritt, uppvärms med biogas och drivs av 100% förnybar el.

Vi söker dig som gillar en aktiv vardag med högt tempo, du har ett stort eget driv, är noggrann och en problemlösare. Du är ödmjuk inför din uppgift och brinner för att leverera den bästa service till våra kunder och konsumenter.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete i butik eller som merchandiser.

Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt.

Ansökan

Låter det intressant, skicka din ansökan redan idag till ansokan@exoticsnacks.se märk ansökan ”Merchandiser Sommar + ort”. Vi vill ha din ansökan omgående, senast 2023-04-20.

Frågor om tjänsten kontakta:

Göteborg: Pia Gustafsson 070-099 71 78

Stockholm: Amanda Järnhäll 076-131 21 95

Välkommen med din ansökan!