Merchandiser

Exotic Snacks söker Merchandiser till Stockholm

Brinner du för service och vill ha ett varierande arbete med positiva möten? 

Då finns möjligheten att bli en del av vårt härliga Merchandiser team. Du kommer ansvara för att serva Dagligvarubutiker och se till att våra avdelningar och exponeringar alltid är välfyllda och säljande. Du kommer även bistå våra Distriktschefer vid ombyggnader av befintliga eller nya avdelningar. Våra Merchandiser är högt värderade och är rankade som de bästa i branschen. Distriktet är i Storstockholm.

Du kommer jobba med välkända varumärken inom kategorin premiumsnacks. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv och dynamisk miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner. Du kommer jobba nära våra Distriktschefer och tillsammans verkar ni för att skapa tillväxt och nöjda kunder. Vi värdesätter våra medarbetare högt och allas insatser syns.

Vi är också glada över att vara ett så sammansvetsat team som drivs både av passionen för att tillverka, sälja och distribuera de bästa snacksen och av att ha kul på jobbet och värna om varandra!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

 • Ansvara för att våra avdelningar med lösvikt och förpackade produkter alltid hålls fräscha, välfyllda och säljande
 • Skapa goda relationer med våra kunder och konsumenter
 • Bygga upp kampanjer/exponeringar för båda våra varumärken och sköta om dessa
 • Vara behjälplig vid ombyggnationer
 • Aktivt komma med idéer för att utveckla och öka försäljningen och hitta fler säljpunkter i butiken
 • Vara en ambassadör för både varumärken och företag

 Din profil

För att vara framgångsrik som Merchandiser hos Exotic Snacks behöver du ett eget driv, vara en problemlösare och gilla en aktiv vardag med högt tempo. Du är ödmjuk inför din uppgift och brinner för att leverera den bästa service till våra kunder och konsumenter. Positivt bemötande och kundrelationer i fokus är nyckelord för dig samtidigt som du är en bra lagspelare och tillgång i teamet.

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet från butiksarbete gärna inom Dagligvaruhandeln.
 • Gillar att arbeta i ett högt tempo och älskar nya utmaningar.
 • Du har vana av att arbeta självständigt och är effektiv och noggrann i butiksarbetet.
 • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.
 • Är kreativ, engagerad och lojal.
 • B-körkort är ett krav, tjänstebil ingår.

Ansökan

Låter det intressant, skicka din ansökan redan idag till ansokan@exoticsnacks.se märk ansökan ”Merchandiser Stockholm”. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 2024-08-01.

Har du frågor angående tjänsten kontakta Christina Romeborn, Regionchef, christina.romeborn@exoticsnacks.se, telefon 070-5470060


Om Premium Snacks Nordic

Premium Snacks Nordic AB köper och förädlar högkvalitativa råvaror både lokalt och från jordens alla hörn. I koncernen finns två varumärken Gårdschips och Exotic Snacks Våra premiumchips Gårdschips produceras hantverksmässigt med smaker från hela världen, på potatis som odlas och skördas på åkrarna i anslutning till vår tillverkning i Laholm. Exotic Snacks har ett brett sortiment av både nötter och snacks både i lösvikt och förpackade påsar. Koncernen har idag ca 70 anställda. Premium Snacks Nordic AB är noterat på Nasdaq. VD för företaget är Henrik Strinning. För mer information om Premium Snacks Nordic AB, besök; exoticsnacks.se gardschips.se premiumsnacksnordic.com

Välkommen med din ansökan!