Merchandiser Stockholm City

Just nu söker vi en merchandiser till Stockholm City

Om Exotic Snacks

Med vårt eget varumärke Exotic Snacks är vi idag marknadsledande inom natursnacks.
Vår vision är att skapa en upplevelse av hälsa och välbefinnande och verka för att våra produkter är attraktiva för den som vill njuta och unna sig något gott men också för den som bejakar en sund och aktiv livsstil. Vi vill att vår passion för produkterna ska delas, upplevas och kännas. Vi vill alltid vara det bättre valet.

Exotic Snacks AB har idag ett 50-tal anställda och omsätter ca 240 MSEK i Sverige. Huvudkontoret ligger i Länna strax söder om Stockholm. Merparten av bolagets anställda jobbar ute på fältet nära våra kunder. Att arbeta hos oss på Exotic Snacks är lärorikt, utmanande och framförallt roligt.

Arbetsbeskrivning

I nära samarbete med våra Distriktschefer och andra merchandiser skall du utveckla försäljningen hos våra befintliga kunder. Du kommer ansvara för att våra avdelningar i butik alltid hålls fräscha, välfyllda och säljande. Tillsammans med Distriktschefen skapa externa exponeringar och säljpunkter för att driva volym. För oss kommer du inneha en mycket viktig roll som närmaste kontaktperson hos våra kunder och vårt ansikte utåt gentemot våra konsumenter.

Utbildning/erfarenhet

  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi/handel.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Branscherfarenhet
  • Erfarenhet av merchandisearbete i butik är meriterande

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för att hugga i. Du är van att arbeta självständigt och är effektiv och noggrann i butiksarbetet.

När resultatet av ditt arbete syns, våra avdelningar lockar till köp och du gjort det där ”lilla extra”, då blir du nöjd med din dag.

Du brinner för att skapa goda relationer med våra kunder och bidrar till att skapa en bra stämning i gruppen.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Distriktet är Stockholm City där du åker kommunalt mellan butikerna. (SL-kort ingår)

Tjänsten är heltid (40h/v), fast månadslön.

Välkommen med din ansökan till ansokan@exoticsnacks.se. Vi behandlar ansökningarna löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för att Exotic Snacks avdelningar alltid är välfyllda och säljande
  • Utföra arbetet efter serviceschema och dokumentera efter varje besök
  • Uppdatera avdelningen efter sortimentsrevideringar
  • Bygga exponeringar och underhålla dessa
  • Aktivt bidra med säljfrämjande åtgärder
  • Skapa goda relationer i butik