A sensible choice

Om Exotic Snacks

Med vårt eget varumärke Exotic Snacks är vi idag marknadsledande inom snacks på lösvikt. Under vårt varumärke har vi ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som rymmer allt från nötter, chokladdragéer, lakrits, asiatiska rissnacks till exotiska torkade frukter. Produkterna säljs som lösvikt eller i olika storlekar av påsförpackningar.

Vi har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1950-talet och importerade då som nu produkter från hela världen.

Vi ställer höga krav på våra produkter. Vi arbetar bara med väl utvalda leverantörer och partners. I så hög utsträckning som möjligt vill vi erbjuda produkter baserade på naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Produkterna ska alltid vara synonyma med bra kvalité och en njutningsfylld smakupplevelse. Vår ambition är alltid att konsument ska ha tillgång till färska och fräscha produkter när och där behovet finns.

Vår vision är att skapa en upplevelse av hälsa och välbefinnande och verka för att våra produkter är attraktiva för den som vill njuta och unna sig något gott men också för den som bejakar en sund och aktiv livsstil och vill kunna njuta länge. Vi vill att vår passion för produkterna ska delas, upplevas och kännas. Vi vill alltid vara det bättre valet.

Exotic Snacks ingår sedan januari 2019 i Premium Snacks Nordic-koncernen.